Nieuws | Barry Emons
Op 14, 15 en 16 juni vindt de Zorgtotaal plaats in de Jaarbeurs in Utrecht, wij zijn er ook en laten de je laatste ontwikkelingen en innovaties zien die bijdragen aan de zorg. Kom je ook?
Tags: zorg, innovatie, beurs
De nieuwste catalogus van Barry Emons is uit, boordevol inspiratie, kennis, innovaties, nieuwe producten in een compleet nieuwe look & feel. Benieuwd? Lees snel verder >
Op zoek naar het juiste bed voor een onrustige slaper? Barry Emons heeft speciaal een houten bedbox ontwikkelt: Sydney. Een goede lichaamshouding is essentieel voor ontspanning. Een goede nachtrust kan het gedrag van een cliënt positief beïnvloeden.
Op zoek naar het juiste bed voor een onrustige slaper? Barry Emons heeft speciaal een houten bedbox ontwikkelt: Sydney. Een goede lichaamshouding is essentieel voor ontspanning. Een goede nachtrust kan het gedrag van een cliënt positief beïnvloeden.
Gedurende 37 jaar maakt Barry Emons veilige bedden van topkwaliteit die voldoen aan de richtlijnen van de “Medical Device Regulation” welke is ingegaan op 26 mei 2021. Voor uw organisatie kunnen wij veel betekenen. Nodig onze adviseur eens uit, het kost u niets en wij vertellen graag de meerwaarde voor uw organisatie. Of het nu gaat om de aankoop, verhuur of service van onze bedden. Barry Emons komt altijd!
Barry Emons heeft samen met verschillende betrokkenen een prachtige sensorische snoezelruimte mogen realiseren in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. Van begin tot eind is er nauw overleg geweest tussen beide partijen om tot het beste eindresultaat te komen.
De eerste helft van dit jaar zijn wij in de zorg geconfronteerd met het coronavirus. Het gewone dagelijks leven werd bruut onderbroken en iedereen had de handen vol om met de nieuwe situatie om te gaan. We kregen veel vragen over ons belevingsmateriaal en onze tentbedden. Vaak met als reden de problemen met cliënten, doordat het ritme van hun dagelijks leven verstoord was, of omdat men niet voldoende kon werken aan een goede prikkelverwerking.
Barry Emons blijft innoveren en vernieuwen. We verbeteren onze bestaande producten en ontwikkelen met regelmaat nieuwe artikelen. Met trots presenteren we de gloednieuwe SensiPhone!
Als zorgleverancier willen wij jou bedanken, zonder jou waren we nergens. Chapeau! Dit hoogwaardig drukverlagend matras is vernoemd naar jou, naar jouw kunnen en gave. Met Chapeau trakteren wij jou op een kostbare nachtrust om jouw zorg te consolideren.
Barry Emons erkend STIGAH keurmeester voor hoog-laagbedden
Yes onze nieuwe catalogus is er ! Op de Zorgtotaal beurs is hij voor het eerst uitgereikt. Wil je ook een exemplaar vul dan het contactformulier in of bel ons even.
Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.
1 van 2