Barry Emons bedden MDR (Medical Device Regulation) vanaf 26 mei 2021 | Barry Emons

Barry Emons bedden MDR (Medical Device Regulation) vanaf 26 mei 2021

Kwaliteit en veiligheid staan bij Barry Emons hoog in het vaandel
Gedurende 37 jaar maakt Barry Emons veilige bedden van topkwaliteit die voldoen aan de richtlijnen van de “Medical Device Regulation” welke is ingegaan op 26 mei 2021. Voor uw organisatie kunnen wij veel betekenen. Nodig onze adviseur eens uit, het kost u niets en wij vertellen graag de meerwaarde voor uw organisatie. Of het nu gaat om de aankoop, verhuur of service van onze bedden. Barry Emons komt altijd!

Barry Emons MDR bedden
Barry Emons bedden staan voor kwaliteit en veiligheid. We beschikken over een breed scala aan bedden met voor elke casus een passend bed. De bedden zijn makkelijk te reinigen en zijn gunstig geprijsd.

 


 

Tentbed SoftFit en SoftFit Low Entry
Onze tentbedden (de Soft & Safe serie) zijn speciaal ontwikkeld voor cliënten met onder andere bonkgedrag, epilepsie of zelf verwondend gedrag.

» Meer informatie over onze tentbedden

 


 

Bedden
Onze vaste houten bedden met polstering voorkomen verwondingen maar ontnemen niet de drang naar het zoeken van weerstand (een prikkel). Bij een tentbed is die weerstand of het zoeken naar een hardere prikkel minder aanwezig. Dit komt doordat het doek in combinatie met het frame de krachten van bijvoorbeeld bonken voor een groot gedeelte elimineert. Daardoor is de impact op het lichaam veel minder en kan het een positieve invloed hebben op het gedrag. Tentbedden kunnen ook een gevoel van geborgenheid en veiligheid geven omdat de slaapruimte verkleind en afgebakend wordt.

» Meer informatie over onze bedden

 


 

Bedden huren of uitproberen
Wist u dat onze tentbedden tegen gunstige tarieven ook gehuurd kunnen worden voor een korte of langere termijn? Ook is het mogelijk een tentbed uit te proberen voordat u eventueel tot aanschaf overgaat. Aan de hand van de ervaringen kunt u een zorgvuldig en goed onderbouwd besluit nemen.

» Meer informatie over het huren van bedden

 


 

MDR (Medical Device Regulation) vanaf 26 mei 2021
Voldoen de speciale bedden binnen uw organisatie aan de nieuwe MDR regelgeving? Barry Emons heeft eigen Stigah-keurmeesters in dienst, en wij kunnen de bedden keuren voor uw organisatie. Neem de proef op de som en nodig ons uit. Barry Emons komt altijd!

Alle informatie over onze bedden kunt u vinden op onze vernieuwde website: www.veiligbed.nl

 


 

Het complete assortiment bedden sluit uitstekend aan bij de zorgvraag. Onze adviseurs beschikken over veel kennis en kunde waar u uw voordeel mee kunt doen. Wij maken graag een afspraak, bel 0486 45 26 26, stuur een e-mail naar info@barryemons.nl.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.