Nieuw van Barry Emons: De SensiPhone! | Nieuws | Barry Emons

Nieuw van Barry Emons: De SensiPhone!

Barry Emons blijft innoveren en vernieuwen. We verbeteren onze bestaande producten en ontwikkelen met regelmaat nieuwe artikelen. Met trots presenteren we dan ook onze gloednieuwe SensiPhone!

De SensiPhone is vormgegeven als een ouderwetse draaischijf-telefoon, dus zeer herkenbaar bij de ouderen-doelgroep en beschikbaar in twee varianten: een tafelmodel en een wandmodel. De telefoon beschikt over 12 knoppen, met onder elke knop een uniek muziekstuk. Zodra men de hoorn van de SensiPhone opneemt en op één van de knoppen drukt, begint de muziek te spelen.

 

SensiPhone

De muziek staat op een mini SD-kaart in de telefoon, maar het is ook mogelijk om een USB-stick aan de achterzijde in de telefoon te plaatsen. Op die manier kun je de knoppen voorzien van eigen muziek of gesproken tekst. Zodra de USB-stick verwijderd wordt, zullen de knoppen weer de muziek van de ingebouwde SD-kaart afspelen.

De SensiPhone Tafelmodel is tevens voorzien van een accu met oplaadpoort en wordt geleverd inclusief voedingskabel en oplaadstekker, geschikt voor het stopcontact. Om te voorkomen dat de accu snel leegloopt, is de SensiPhone Tafelmodel aan de onderkant ook voorzien van een aan/uit-knop. Tevens kan daarnaast ook het volume-niveau naar wens aangepast worden.

SensiPhone

 

Tags: SensiPhone

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.