Array Garantie | Barry Emons

Garantie

Wij van Barry Emons staan 100% achter onze producten.

Ons assortiment is opgebouwd uit honderden producten, waaronder ook door onszelf ontwikkelde en gefabriceerde producten. Maar één ding hebben ze gemeen: het belangrijkste selectiecriterium is een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Ondanks de strenge selectie op kwaliteit is het onvermijdelijk dat er defecten of klachten ontstaan. Daar zijn we ons zeker van bewust. Vandaar dat wij je dan ook (tenzij anders vermeld) volledige garantie bieden op je aankoop. Op onze producten verlenen wij 1 jaar volledige garantie na factuurdatum (voor uitsluitingen zie hieronder).

Maar ook daarbuiten zal ons team alles op alles voor je zetten om de ontstane defecten volledig naar tevredenheid op te lossen. Vanzelfsprekend wel binnen alle redelijkheid van de verwachte levensduur van een product.

Uitsluitingen

Garantie geldt niet voor:
(a) slijtage, corrosie, verkleuring en veroudering ten gevolge van normaal gebruik en normale opslag
(b) schade ten gevolge van verkeerd en/of onoordeelkundig onderhoud
(c) schade die wordt veroorzaakt aan het product door externe oorzaken zoals brand, water, damp, vloeistof, ijs, verkeerde toepassing, vallen, verwaarlozing, verkeerd gebruik (waaronder mede begrepen het gebruik in strijd met de door ons gegeven instructies) of misbruik.

Wat te doen bij klachten?

Stuur een e-mail naar info@barryemons.nl, onder vermelding van je bestelnummer, waarin je de klacht duidelijk omschrijft. Foto’s maken de klacht inzichtelijk voor ons en voor de eventuele fabrikant/importeur, dus het is heel fijn als je die meteen meestuurt. Je kan de foto's ook Whatsappen naar 0486-452626. Doorgaans bieden wij je binnen 1 à 2 werkdagen een reactie en/of passende oplossing.

Of vul het online serviceformulier in door hier te klikken.

Wil je een volledig overzicht van onze garantievoorwaarden. Klik dan hier.

Laatst bekeken