Barry Emons realiseert snoezelruimte voor Prinses Máxima Centrum in Utrecht | Barry Emons

Barry Emons realiseert snoezelruimte voor Prinses Máxima Centrum in Utrecht

Barry Emons heeft samen met verschillende betrokkenen een prachtige sensorische snoezelruimte mogen realiseren in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. Van begin tot eind is er nauw overleg geweest tussen beide partijen om tot het beste eindresultaat te komen.

Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie is een uniek centrum waar alle hoog-complexe zorg en research voor kinderen met kanker bij elkaar komt.

De wens van het Prinses Máxima Centrum was om naast alle prachtige bestaande voorzieningen als een binnenspeeltuin, chill-kamers, bewegingsruimtes en een sporthal een sensorische snoezelruimte te creëren. Hiervoor werd de kennis en kunde van Barry Emons ingeschakeld.

Van advies tot realisatie
Na een uitgebreid adviesgesprek en een bezoek aan de showroom van Barry Emons in het Brabantse Zeeland zijn middels een nauwe gezamenlijke aanpak de ontwerpen tot stand gekomen welke later zijn uitgewerkt tot het uiteindelijke resultaat.

De sensorische snoezelruimte is een plek geworden waar de kinderen gedoseerd kunnen ontspannen. Daarnaast kunnen ook de zintuigen geprikkeld worden waardoor er een stuk veiligheid, rust en afleiding ontstaat tussen alle onderzoeken door.

Begeleiding en scholing
Naast het ontwerpproces en de praktische realisatie voorziet Barry Emons ook in een uitgebreid nazorg traject. Het gebruik van de snoezelruimte wordt begeleid en daarnaast zijn er ook verschillende scholingsmogelijkheden beschikbaar.

Barry Emons realiseert snoezelruimte voor Prinses Máxima Centrum in Utrecht

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.