Zo zien we het graag: bed omlaag | Nieuws | Barry Emons

Zo zien we het graag: bed omlaag

Volgende week donderdag plaatst Barry Emons bed nr 5.000! Dit is voor ons een mijlpaal maar ook een uitstekende aanleiding om belangrijke zaken nog eens onder de aandacht te brengen.

Zorgmedewerkers hebben hun handen vol en soms is een geheugensteuntje welkom. Een bed in een hoge stand of een matras dat niet helemaal vlak is, kan zonder toezicht risico met zich meebrengen. Let daar goed op! De levensduur van een bed is ook langer wanneer het bed zo veel mogelijk op de laagste stand staat. Om u hiermee te helpen uw mensen hierop te attenderen kunt u gratis handige waarschuwingsstickers aanvragen. Deze kunt zelf op de bedden aanbrengen. U kunt tot 200 stuks gratis laten opsturen. Al uw tentbedden worden door onze monteurs voorzien van een bisonyl stickerop het doek. U krijgt binnenkort bericht wanneer we uw locatie bezoeken.

Om stickers aan te vragen mag u mailen naar: lisette@barryemons.nl Geef uw naam, adres en aantal gewenste stickers door en wij sturen ze naar u op.

Het 5000e Barry Emons bed is een feit!
5000 bedden, dat zijn er heel veel! Als je deze allemaal op elkaar zou stapelen dan is deze stapel net zo hoog als de Mount Everest! En deze 5000 bedden hebben wij mogen maken en leveren, hoe gaaf is dat?

Deze week wordt ons 5000e bed geleverd aan zorgcentrum St. Joseph in Nederweert. Dit is ook meteen een heel speciaal bed! Dit bed is ontwikkeld voor een Huntington cliënt. Het is een bed met een lage omranding en een valhek met 3 standen. Zo kan de cliënt goed verzorgd worden maar is er altijd een beschermende rand tegen doorrollen. Het ligoppervlak heeft een gangbare matrasmaat, 90 x 200 cm. En hij is voorzien van polstering en verend doek. Hierdoor is hij extreem veilig en ergonomisch en past hij nog steeds door een deur van 100 cm.

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor houten bedden en bedboxen, tentbedden en Soft & Safe bedden. Voor iedere situatie hebben wij een oplossing. We vinden het namelijk erg belangrijk dat cliënten op een zo veilig mogelijke manier kunnen slapen en rusten. Maar iedere situatie is uniek en anders dus denken we graag mee zodat het juiste bed wordt gekozen. We maken al onze bedden zelf, heel handig want daarom is het ook mogelijk om een op maat gemaakt bed bij ons aan te schaffen. Kleur, formaat, hoogte, het kan allemaal worden aangepast op die ene cliënt.
En wist u dat u een bed altijd mag uitproberen voordat u deze aanschaft? Dan weten we zeker dat voor het juiste bed wordt gekozen.
Heeft u een bed eigenlijk maar tijdelijk nodig dat is het ook een optie om een bed te huren. Ook hier denken wij graag met u mee.

Wordt u de volgende tevreden gebruiker van één van onze bedden? Voor meer informatie over de mogelijkheden kijk op www.veiligbed.nl of neem contact op via telefoonnummer Tel.:0486 45 26 26.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.