Nieuwsbrief Barry Emons oktober 2018 | Nieuws | Barry Emons

Nieuwsbrief Barry Emons oktober 2018

Yes, onze nieuwe website is in de lucht!
Het is zover, onze nieuwe website is online! Het uiterlijk van de website heeft een flinke metamorfose ondergaan. Maar wees niet bang, u vindt de website nog steeds op het bij u bekende en vertrouwde adres: www.barryemons.nl
Het uiterlijk van de website is veel moderner en dynamischer. Daarnaast heeft de webshop nu veel meer mogelijkheden, hij is gebruiksvriendelijker en overzichtelijker.
We zijn erg blij met het eindresultaat en willen onze klanten graag mee laten delen in onze feestvreugde. Daarom hebben wij de komende 4 weken iedere week een aantal artikelen voor u geselecteerd die tegen een mooie korting te bestellen zijn. Let op: deze actie loopt van maandag t/m zondag. Op maandag start er dus een nieuwe actieweek en gelden de acties van de week ervoor niet meer. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van deze actie.
Tip: wellicht zit er bij deze aanbiedingen al iets leuks voor Sinterklaas of Kerst?!
Klik hier om de aanbieding van deze week te bekijken.

PrimaSit Easy
Overal op een prettige manier kunnen zitten is voor velen een vanzelfsprekendheid. Maar voor cliënten met bijvoorbeeld scoliose niet. Zij brengen veel van hun tijd in dezelfde houding door. Om deze cliënten toch een andere zit/ligpositie te kunnen aanbieden met de juiste ondersteuning is een zitzak zeer geschikt. Wij hebben meerdere zitzakken in ons assortiment. Na jarenlange goede ervaringen met vormvaste zit- en ligkussens hebben we ook een zitzak aan onze PrimaSit lijn toegevoegd. Deze zitzak is gemakkelijk te vormen door de vulling van EPP parels en biedt hierdoor een goede en stabiele zit- of lighouding en ondersteuning. De zitzak is eenvoudig te modelleren op diverse manieren en het was dus voor de hand liggend om deze zitzak dan ook "Easy" te noemen.
Het ronde kussen leent zich prima voor zowel het gewone ontspannen zitten en liggen, als ook voor therapeutische doeleinden. De buitenhoes is gemaakt van PU polyester en is brandvertragend, desinfecterend, afwasbaar, ademend en waterafstotend (niet waterdicht, met name op de naden). De buitenhoes kan gewassen worden tot 95 graden.
De basiskleuren zijn donkerblauw met lichtblauwe rand of andersom, in lichtblauw met een donkerblauwe rand. Andere kleuren op aanvraag, tegen meerprijs. Klik hier om de PrimaSit Easy direct te bestellen 

Kabinet verhoogt per 1 januari de BTW van 6% maar 9%
Het kabinet gaat een BTW verhoging doorvoeren van 3% op alles wat nu 6% is. Dit raakt ook onze producten zoals hoog-laagbedden en driewielers. Voor deze producten geldt vanaf 1 januari 2019 dat er 9% BTW in rekening wordt gebracht in plaats van de huidige 6%.
Het kan zijn dat uw offerte overloopt in het nieuwe jaar. Voor dat soort gevallen heeft de overheid een overgangsregeling getroffen. Wanneer uw bestelling nog in 2018 is gefactureerd EN betaald mag alsnog het 6% tarief gehanteerd worden, ondanks dat levering pas in 2019 plaatsvindt. Is niet aan beide voorwaarden voldaan, dan moeten wij 3% BTW naheffen. Houdt hier rekening mee als u nog een hoog-laagbed of driewieler wil aanschaffen, u kunt een mooi bedrag besparen! 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.