Barry Emons heeft nu een eigen mobiele beleef-unit ontwikkeld.....de SensiView. | Nieuws | Barry Emons

Barry Emons heeft nu een eigen mobiele beleef-unit ontwikkeld.....de SensiView.

Wat is een SensiView?
De SensiView is een mobiele beleef-unit voor projecties op plafond of wand. Door middel van kamervullende projecties met herkenbare beelden worden de zintuigen van uw bewoners geprikkeld. Bijpassend geluid of muziek wordt afgespeeld op het door u ingestelde volume. De SensiView is ook een ideale oplossing voor bedlegerige cliënten.

De SensiView is compact en mobiel en daardoor breed inzetbaar op verschillende afdelingen en leefruimtes. Een groot voordeel van zijn mobiliteit is dat cliënten de beleving kunnen ervaren in hun eigen vertrouwde omgeving. Daarnaast is hij zeer compact en eenvoudig te bedienen.

Hoe werkt het?
De SensiView heeft een gebruiksvriendelijk bedieningssysteem met simpele knoppen. Hij is standaard uitgerust met 9 verschillende, rustgevende thema’s en met één druk op de knop kiest u het gewenste thema. Het is ook mogelijk om via een USB-stick persoonlijke foto’s, video’s en/of muziek af te spelen. Door het slimme kantelsysteem is de projector verstelbaar en kan er zowel op het plafond als op wanden worden geprojecteerd. De projectie kan worden aangepast naar het oppervlak. Standaard zijn 9 thema’s beschikbaar: boswandeling, onderwater wereld, wolkenluchten, sterrenhemel, treinreis, vlindertuin, strandwandeling, mandala’s en winterwandeling. Maten: 51 x 58,5cm hoogte 68cm. Gewicht 26kg.

Interesse?
Hebben wij uw interesse gewekt voor deze mooie en prijsbewuste oplossing? Onze adviseurs komen graag langs voor een demonstratie. Zij vertellen u graag hoe de SensiView ingezet kan worden binnen belevingsgerichte zorg.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Verwante artikelen
7321D9344B9E556159463BB1FE239FCE SensiView
€ 5.656,75
€ 4.675,00 Excl. BTW