" id="extra">
Winkelmandje

Showroom

Wilt u een kijkje komen nemen in onze showrooms?.....dat kan. Wij hebben de beschikking over een showroom in Nederland en België.

Het bezoeken van onze showrooms kan alleen op afspraak. De bezoektijden zijn van 9.00 tot 17.00 u. Bel voor het maken van een afspraak met (0031) (0)486-452626 of mail naar info@barryemons.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.Showroom Zeeland (Nederland)

In Nederland beschikken wij over een 350 m2 grote showroom waar u bijna al onze producten kunt aanschouwen. Ook al onze bedden kunt u er uitvoerig bezichtigen. Daarnaast is er een volwaardige snoezelruimte ingericht met de laatste snufjes op snoezelgebied, evenals een prachtige snoezelbadkamer.

Adres: Hoefslag 11, 5411 LS Zeeland (NL)
 
Experience Center Heverlee (België)
Sinds eind 2015 werken wij nauw samen met V!GO. Zij zijn specialist in technische orthopedie, positionering en comfort. Barry Emons biedt zintuiglijke relaxatie en stimulatie-techniek aan en V!GO zorgt voor de correcte positionering. Snoezelen is een onderdeel van belevingsgerichte zorg en samen vormen ze een perfecte match! 
Om kennis te maken met onze diverse producten, bouwden wij een Experience Center bij V!GO te Heverlee. De multi-sensorische ruimte werd ontwikkeld om de diversiteit van materialen en producten te ervaren, te beleven, te dromen en geïnspireerd te raken om te gaan snoezelen. Ontdek onze bedbox, waterbed, snoezelkar en andere producten......

Adres: Interleuvenlaan 60, 3001 Heverlee


STICHTING D.W.R.P. & BARRY EMONS

In het najaar van 2015 is de complete inrichting en buitenkant van Stichting D.W.R.P. in Amstelveen vernieuwd. Het is nu een echte showroom geworden van Barry Emons. Wij werken al jaren met plezier samen en delen de kernwaarde “Iedereen mag meedoen”. Op de prachtige locatie van Stichting D.W.R.P. treft u een aantal nieuwe ruimtes en producten die het hart vormen van Barry Emons:

  • algemene snoezelruimte
  • specifieke snoezelruimte voor de ouderenzorg
  • diverse bedden (houten bed en tentbed)
  • de meest succesvolle Barry Emons producten
  • verhuur en het uitproberen van spelmaterialen
  • een speciale praktijkruimte met een muziektherapie waterbed t.b.v. pijnbestrijding

Snoezeltheek D.W.R.P.
Terschellingstraat 2-6
1181 HK Amstelveen
Telefoon: 020-646 25 82
www.snoezeltheek.nlDe showroom is vooral interessant voor mensen uit de regio Noordwest Nederland en Midden Nederland. Ook kunt u bij D.W.R.P. terecht voor verkorte snoezelcursussen,
die op vakkundige wijze worden verzorgd. klik  HIER voor ons cursus aanbod.

Bezoek enkel op afspraak!