" id="extra">
Winkelmandje

Wij zoeken een ervaren meubelmaker/interieurbouwer

26 april 2018

Meubelmaker/interieurbouwer


Functieomschrijving

Barry Emons is op zoek naar versterking van haar team

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste zelfstandige MEUBELMAKER/INTERIEURBOUWER met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het maken en monteren van alle voor komende standaard producten en maatwerk. Je werkt met plaatmateriaal, metaal en kunststoffen. Je krijgt de mogelijkheid je in een klein team te ontplooien met gevarieerd werk.

Wat is je doel ?
1 Het maken van (bruto) halffabricaten
Je zorgt ervoor dat halffabricaten kwalitatief goed en veilig worden opgeleverd zodat ze gemonteerd kunnen worden tot het uiteindelijke product. Hierbij zoek je naar een balans tussen de opbrengst van het uiteindelijke product en de tijd die je steekt in de productie. Het doel is de efficiënte oplevering van halffabricaten als beginpunt van een gestroomlijnd maakproces.
2 Oplevering van kwalitatief goede en veilige producten
Je assembleert halffabricaten en bijbehorende onderdelen tot een kwalitatief goed en veilig product. Wanneer een product niet meer naar behoren functioneert dan voer je reparaties uit zodat het product weer bruikbaar is voor de klant.
3 Optimale producten en processen
Je draagt bij aan goede producten en maakprocessen en denkt mee over innovatie en verbeteringen hiervan. Het doel hiervan is een betere en snellere productie van kwalitatief goede en veilige producten.
4 Een veilige en geordende werkplaats
Je draagt bij aan de veiligheid en geordendheid van de werkplaats door deze netjes en opgeruimd te houden. Het doel hiervan is het bevorderen van een veilig en efficiënt productieproces.

Hoe bereik je dat?
Naarmate je (product)kennis en ervaring groeit, kun je steeds meer standaardproducten zelf maken. Omdat we continu ook nieuwe producten ontwikkelen en veel maatwerk leveren blijft het werk een uitdaging. We hebben een ervaren team in huis waar je veel van kunt leren. Je bent zelfstandig en handig maar bij twijfel vraag je eerst om advies aan een collega in plaats van te proberen.

Wat bieden wij ?
·         Informele sociale bedrijfscultuur, korte lijnen, ruimte voor input en ideeën.
·         Dynamiek en afwisseling, geen dag is hetzelfde.
·         Marktleider in de branche, groeiende internationale bekendheid.
·         Gemotiveerd en divers team met veel ervaring

En…
·         Een contract voor 40 uur
·         Een marktconform salaris met 8% vakantietoeslag en 29 vakantiedagen
·         Reiskostenvergoeding
·         Pensioenregeling (middelloonregeling)

Functie-eisen

Jouw kwaliteiten:
-              Kalm en zelfstandig
-              Teamworker
-              Ervaring met machinale houtbewerkingsmachines en handgereedschappen
-              Flexibel en communicatief vaardig en probleemoplossend
-              (Enige) ervaring als meubelmaker/interieurbouwer
-              Goed ontwikkeld technisch inzicht
-              Oplossingsgericht
-              Gevoel voor afwerking en detail

Bedrijfsprofiel

Wie zijn wij ?

Barry Emons Aangepast Spelmateriaal BV, gevestigd in Zeeland (Noord-Brabant) is sinds 1984 actief in de ontwikkeling, productie en verkoop van producten voor in het bijzonder de gehandicapten- en ouderenzorg. Wij leveren compleet ingerichte snoezelruimtes (ruimtes gericht op zintuigactivering, sensomotorische stimulatie of ontspanning) maar ook aangepast spelmateriaal, speciale fietsen, zacht meubilair, buitenmateriaal en veel speciale bedden. Al 30 jaar weten zorginstellingen, dagverblijven en consumenten, zowel in Nederland, België als ver daar buiten, Barry Emons te vinden. Met oog voor kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid en expertise in Belevingsgerichte Zorg, heeft Barry Emons Aangepast Spelmateriaal een marktleiderspositie verworven in deze bijzondere wereld. We werken nu met 40 mensen in het bedrijf. De organisatie blijft ontwikkelen en groeien, daarom zoeken wij een extra meubelmaker.

Wilt u solliciteren of meer informatie. Neem dan contact op met René Jans rene@barryemons.nl of bel 0486-452626.


« Terug naar overzicht