" id="extra">
Winkelmandje

Meer informatie over Barry Emons

Misschien bent u nog niet bekend met ons bedrijf, maar vanaf 1984 is de firma Barry Emons al actief in de ontwikkeling, productie en verkoop van een breed scala aan producten voor de zorgsector in de breedste zin van het woord. Naast snoezelruimtes en time-out ruimtes omvat ons assortiment onder andere aangepast spelmateriaal, fietsen, zacht meubilair, muziekinstrumenten en, niet te vergeten, onze bedden.

Ook zijn we bekend om onze expertise op het gebied van snoezelen, kennis die we graag met u delen. Daarom wordt maandelijks een snoezelcursus gegeven in onze showroom, die druk bezocht wordt door mensen die actief met snoezelen bezig zijn. Kijk op onze website bij cursussen voor het actuele aanbod. We zijn trots op ons zeer gemotiveerde team, bestaande uit vier allround adviseurs met hun binnendienstcollega’s en daarnaast diverse professionele en creatieve meubelmakers en monteurs.

Het is ook mogelijk om bij ons producten op zicht te krijgen. Zo heeft u de mogelijkheid te kijken of een product geschikt voor u of de cliënt is. Informeer naar de mogelijkheden. Hieronder treft u onze zichtvoorwaarden aan:

-zichtvoorwaarden bedden
-zichtvoorwaarden overige artikelen

Afspraak maken?