" id="extra">
Winkelmandje

Slapen

Veilig slapen & rusten

In de afgelopen jaren is er veel te doen geweest over vrijheid beperkende maatregelen binnen de zorg. Brancheorganisaties, beroepsverenigingen en cliënten-organisaties uit de gehandicaptenzorg en ouderenzorg hebben gezamenlijk een intentieverklaring getekend om deze beperkende maatregelen terug te dringen.

In aansluiting hierop hebben wij een nieuwe serie bedden ontwikkeld en door goed naar onze klanten te luisteren is deze beddenlijn geperfectioneerd. Onze ontwerpers zijn er uitstekend in geslaagd wensen en behoeften te vertalen naar een prachtig assortiment waar we met recht trots op zijn. Onze bedden hebben een moderne en vriendelijke uitstraling, zijn multifunctioneel en in het gebruik zeer vriendelijk. Maar belangrijker nog; ze bieden uitkomst voor vrijwel elk probleem. 

Barry Emons beschouwt een veilige slaapomgeving als een primaire behoefte. Dat niet iedereen over hetzelfde budget beschikt om dit te realiseren, is geen probleem. Onze beddenserie is dusdanig opgezet dat ook hier rekening mee gehouden is, zonder afbreuk te doen aan veiligheid en kwaliteit.


Welk bed past bij welk type cliënt?
  BerlijnPraag
 Parijs Lima HelsinkiOslo
Tokyo
 Sydney
Rustige slaper        
Rustige slaper en/of de wat zwaardere clïent         
Onrustige slaper die niet uit bed klimt         
 Onrustige slaper die niet uit bed klimt  en/of de wat zwaardere clïent         
 Onrustige slaper met neiging tot klimmen         
 Onrustige slaper met neiging tot klimmen en/of de wat zwaardere clïent         
 Onrustige slaper die uit bed klimt en een hogere omranding nodig heeft         
 Onrustige slaper met extreem klimgedrag die kamerhoge omranding nodig heeft         

uitermate geschikt    geschikt   in mindere mate of niet geschikt

Onze site www.veiligbed.nl is speciaal voor u gemaakt voor alle informatie over onze bedden. 

Mocht u vragen hebben, aarzel niet om contact nemen met een van onze adviseurs. Zij staan u graag te woord of komen langs om alle mogelijkheden met u door te nemen. Dit adviesgesprek is uiteraard vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Vriendelijke groet,
Eric Riegen, directeur